Waar worden de lezingen/spirituele bijeenkomsten gehouden!

Mocht je mijn spirituele verhalen en inzichten willen horen dan ben je van harte welkom om mij uit te nodigen.
De lezing/spirituele samenkomst kan geschieden bij jou thuis.
Ik vraag 12,50 euro per persoon, min 4 deelnemers.
Reiskosten zijn daar nog niet bij inbegrepen. Houdt daar wel rekening mee.
Ben jij degene die de avond organiseert? Gratis deelname!
Deze lezing is voor iedereen toegankelijk.

PS: Spirituele samenkomsten hebben de neiging om zich organisch te ontwikkelen. Of te wel, als blijkt dat er een onderwerp ‘heerst’ in de energieën van de deelnemers dan zal zich dat vanzelf openbaren.
 
PS2: Een studie theologie is op Master niveau door mij afgerond. Ik ben niet bijbel vast. Allerlei godsdienstige stromingen zijn door mij onderzocht, zo ook diverse filosofieën, spirituele meesters en meditatievormen. Ik ben een aanhanger van de esoterische wijsheden en levensopvattingen van Jezus de Christus.  Enige tijd heb ik als buurtpastor gewerkt.
Universele kosmische wetten worden door mij toegepast, een werk in uitvoering.
 
PS3: Om beter zicht te krijgen hoe ik mijn leven een positieve wending heb weten te geven, bestel mijn boekje ‘Niet waar we vandaan komen geldt, maar waar we naar toe gaan´.