Cursus meditatie & bewustwording

Ben jij tevreden met wat het leven je tot nu toe heeft gebracht?
Ben je nieuwsgierig wat jouw levensmissie is? Waarvoor je naar de aarde bent gekomen?

Ben je bereid om zelfonderzoek te doen zodat je meer helderheid krijgt over wat jou tegenhoudt om jouw dromen, wensen, verlangens en gebeden uit te laten komen?

In deze cursus zal je in eerste instantie uitgenodigd worden om contact te maken met de Bron van onvoorwaardelijke liefde. Vanuit dat goddelijke contact ga je op een innerlijke reis.

De meditaties zijn geleide meditaties. Er zullen momenten van stilte zijn. Er zullen momenten van vreugde en inzichten zijn. Maar er zullen ook momenten van discomfort zijn. Je keert namelijk naar binnen en de kans bestaat dat je daar dingen tegen komt die je misschien niet fijn vindt.

Weet je bent niet alleen. In ieder mens leeft de polariteit van licht en donker. Van liefde en angst. Van wrok en vergeving. Van vertrouwen en wantrouwen. Van destructieve patronen die niet ten goede van jezelf en daarmee de ander komen.

Pas als je bewust wordt van je manier van denken en doen kan je er verandering in brengen. Het is in de discomfort waar bewustwording plaats vindt en waar het universum met jou wil spelen.

Weet, ik kan jou niet veranderen. Alleen jij kan dat. Alleen jij kan je innerlijke weg vinden en het pad belopen dat voor jou is (voor)bestemd.Mocht de behoefte er zijn kunnen we kijken waarvoor jij naar de aarde bent gekomen. Wat heb je gekozen om hier te komen doen? Wat is jouw zielsmissie?

                                                                  

Mijn naam is Gabriëlle Kocken, mens, kunstenares, verhalenvertelster, spirituele wegwijzer en theoloog. Vele jaren heb ik mij beziggehouden met het verkrijgen van helderheid in de werking van de universele kosmische wetten. Eenmaal gevonden heb ik ze toegepast. Mijn leven is er door verrijkt.

Er is geen toeval. Je leest deze info niet voor niets. Misschien roept het wel jouw naam. Volg je intuïtie en voel of deze cursus voor jou bestemd is.

Ben jij er klaar voor om een spiritueel groeiproces aan te gaan?
Stuur mij dan een mailtje.                                                                    

Contact
ga.gewoondoen@gmail.com
06-82756055

Van hart tot hart!

GAbriëlle